Önskelådan

 

De placerade barnen får tillsammans med sitt familjehem skicka en önskan till vår önskelåda, utifrån denna försöker Lilla hjärtat vänförening sedan göra allt för att kunna uppfylla den.
Önskningarna kan handla om att kunna bjuda hela klassen på busfabriken, få gå på ridskola, åka och sova på hotell eller en heldag på Kolmården – sådant som ger minnen för livet att spara i hjärtat!

Vill ni söka till önskelådan? Såhär gör du:

 

01 Om er
Skriv och berätta om er och ert uppdrag som familjehem

02 Önskning
Beskriv vad barnet önskar sig som skulle förgylla en dag för er och barnet. Om möjligt får gärna barnet själv formulera sin önskan

03 Skicka in
Skicka in er ansökan till oss via e-post:
onskeladan@lillahjartat.com

Vi kontaktar er med eventuella frågor samt en verifiering av ert uppdrag. Efter genomförd aktivitet vill vi att ni skriver och berättar om er upplevelse. Vi kommer skriva en anonymiserad version av er ansökan samt er upplevelse som efter ett godkännande publiceras här på Lilla hjärtat vänförenings hemsida.

Önskelådan: Majas önskan och resa

Familjehemsplacerade barn får tillsammans med sitt familjehem skicka en önskan till vår önskelåda, utifrån denna försöker Lilla hjärtat vänförening sedan göra allt för att kunna uppfylla den. Maja skrev till oss med önskan om en resa till Kolmården och det är klart att hon ska få resa dit tycker vi och bistod hennes önska med glädje. Läs och ta del av Majas önskan och resan hon samman med sina föräldrar gjort.